Погоня та п'яні віражі: у Луцьку друга смертельна ДТП за добу, Зустріч в Укравтодорі: назвали дороги, ремонт яких лобіюватиме Ігор Гузь, Повідомили деталі смертельної аварії на Грушевського (оновлено), Повідомили про замінування торгового центру у Луцьку (відео), Смертельна ДТП у Луцьку: з'явилось відео погоні та затримання BMW – такими були головні новини Волині 7 грудня.

Читайте також: Повідомили, де у Луцьку розмістили автомати для поповнення е-квитків (адреси)

Погоня та п'яні віражі: у Луцьку друга смертельна ДТП за добу

У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого, в ніч із 6 на 7 грудня, близько 00:00 автомобіль на смерть збив жінку.

Як стало відомо, жінка переходила дорогу навпроти ТЦ "Ювант", в той час, група молодиків в стані сильного алкогольного сп'яніння рухалась проїжджою частиною на автомобілі BMW 528.

Від сильного удару жінку відкинуло на 50 метрів.

Винуватці аварії намагалися втекти з місця ДТП, про те, в саме цей момент вулицею рухалось авто патрульної поліції, які стали свідками аварії.

Поліція переслідувала молодиків аж до села Піддубці. 

Під час погоні до патрульної поліції приєднався ще один екіпаж. Зловмисники втікаючи пошкодили ще одну автівку на вулиці Рівненській.

На даний момент особу померлої не встановлено, відомо, що жінці близько 40-45 років, родичі не відгукнулися.

Зустріч в Укравтодорі: назвали дороги, ремонт яких лобіюватиме Ігор Гузь

Народний депутат Ігор Гузь із колегами у парламенті Іриною Констанкевич та Вячеславом Рубльовим провели майже годинну зустріч із новопризначеним керівником Укравтодору  Олександром Кубраковим. Парламентар назвав чотири пріоритетні дорожні напрямки округу №19, ремонт яких лобіюватиме у 2020 році. Обговорили також і важливі автомагістралі Волині, що потребують заміни дорожнього покриття.

Читайте також: Працюють під боком у поліції: шахраї видурили у пенсіонера з Луцька понад 90 тисяч

З його слів, треба обов’язково завершити повністю заміну дорожнього покриття на відрізку дороги "Устилуг – Володимир-Волинський". Стовідсотково завершений ремонт на трасі "Володимир-Волинський – Луцьк", доробляється окружна навколо Устилуга. Наступного року за кошти польського кредиту повинні відремонтувати відрізок з Устилуга до Володимира-Волинського. Керівник Укравтодору підтвердив йому, що кошти будуть.

Навколо Володимира-Волинського варто зробити два напрямки: об’їзну від Заріччя до села Зимне, і від переїзду, що поблизу церкви на території військового містечка у Володимирі-Волинському, до виїзду з Володимира-Волинського аж до кільця.

Завершити наступного року автотрасу з Нововолинська до Литовежа.

Також у планах спробувати продовжити прокладання частини дороги з Ягодина до Ковеля. "Хто знає, там другу смугу в цьому році трохи відремонтували. Є бажання продовжити далі й зробити ще декілька кілометрів".

Ігор Гузь розповів, що в окрузі йому б хотілося замінити дорожнє покриття на трасі з Нововолинська до селища Іваничі: "Це тільки в планах. Остаточної інформації з цього приводу немає. Хотілося б також відремонтувати напрямок з Володимира-Волинського до Верби. Варто дискутувати, які ще напрямки треба робити. Я зараз не говорю про міжсільські чи міські дороги. Ними повинні займатися безпосередньо ОТГ і міста, є дорожній фонд, тому на ці потреби повинні гроші виділятися".

Парламентар поділився, що з колегами загалом по Волині вони для себе визначили такі пріоритетні напрямки: "Луцьк – Ковель", "Берестечко – Горохів", з Луцька до Любешова через Ківерці й Маневичі, об’їзна навколо Луцька, дорогу з Луцька до Рівного і з Луцька до Києва.

Повідомили деталі смертельної аварії на Грушевського (оновлено)

Повідомили деталі смертельної ДТП на Грушевського у Луцьку.

7 грудня ввечері на проспекті Грушевського у Луцьку сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув пішохід. Попередньо встановлено, що водій був тверезим.

Читайте також: Не розминулись: у Луцьку зіткнулись два автомобілі (фото)

Внаслідок автопригоди перехожий загинув на місці події. 

Правоохоронці встановили особу загиблого. Це чоловік 1978 року народження. За кермом авто, яке збило пішохода, перебував житель Луцька, 1995 року народження. До речі, вік останнього можна було припустити одразу, адже саме такі цифри значилися на номерних знаках його автомобіля "Ford Probe GT" зразка 1992 року.

Також у поліції повідомили, що, за попередніми висновками, наїзд на загиблого стався на пішохідному переході.

Повідомили про замінування торгового центру у Луцьку (відео)

У ТЦ "Порт-Сіті" евакуювали відвідувачів, через повідомлення про замінування.

Повідомлення надійшло ввечері 7 грудня.

На місце прибули пожежники і поліція.

Наразі ТРЦ перевіряють, в середину нікого не впускають.

Зі слів працівника магазину в "Порт-Сіті", під час евакуації усі відвідувачі та працівники кинулися до аварійних виходів, проте вони були зачинені.

"Ключів від дверей для евакуації так і не знайшли. У випадку, якби горіло і відлік йшов на секунди, велика кількість людей не вибралися би з приміщення", – каже чоловік.

Смертельна ДТП у Луцьку: з'явилось відео погоні та затримання BMW

З'явилось відео затримання винуватців смертельної ДТП на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку.

"Екіпажі патрульних отримали орієнтування про винуватців, які направлялись в бік села Гаразджа. На неодноразові озвучування вимог зупинитись водій не реагував та грубо порушував Правила дорожнього руху, створюючи аварійні ситуації. Неподалік села Піддубці, шляхом переслідування та професійних злагоджених дій наших екіпажів, транспортний засіб було заблоковано. У салоні перебувало троє чоловіків з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, всі вони жителі Луцька, їх негайно затримали. Нині слідчі встановлюють, хто з них керував автомобілем і скоїв летальну автопригоду. Загалом, цієї ночі патрульні поліцейські виявили 5 нетверезих за кермом: одного в Ковелі та чотирьох – у Луцьку. На всіх оформили протоколи за ст. 130 КУпАП", – розповідають у поліції.

Читайте також: Альтернативні варіанти: що влада Луцька робитиме, якщо не всі перевізники встановлять валідатори

Винуватці аварії намагалися втекти з місця ДТП, про те, в саме цей момент вулицею рухалось авто патрульної поліції, які стали свідками аварії. Під час погоні до патрульної поліції приєднався ще один екіпаж. Під час переслідування зловмисники пошкодили ще одну автівку на вулиці Рівненській. Патрульні наздогнали й затримали підозрюваних у Піддубцях. Поліція встановлює особу загиблої, відомо, що жінці близько 40-45 років, родичі не відгукнулися.

Нагадаємо, На вулиці Карпенка-Карого у Луцьку, в ніч із 6 на 7 грудня, близько 00:00 автомобіль на смерть збив жінку. Зі слів очевидців, жінка переходила дорогу навпроти ТЦ "Ювант", в той час група молодиків в стані сильного алкогольного сп’яніння рухалась проїжджою частиною на автомобілі BMW 528. Від сильного удару жінку відкинуло на 50 метрів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook